nieuwsbrief 2024

Barbershop Geen categorie

Beste gewaardeerde klanten,

Met het nieuwe jaar in zicht willen we u hartelijk bedanken voor uw voortdurende steun en vertrouwen in het afgelopen jaar. Namens ons hele team wensen we u een schitterend, gezond en liefdevol 2024 toe, waarbij we hopen dat het gevuld zal zijn met geluk, liefde en prachtige kapsels waar wij met plezier aan bijdragen.

Ook in dit jaar staan we met dezelfde passie voor u klaar, met een belofte om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en met oog voor persoonlijke service. Naast investeringen in uw stijl, hechten we ook waarde aan uw welzijn. Onze recent geplaatste waterontharder zorgt niet alleen voor zacht haar en een gezondere hoofdhuid, maar draagt ook bij aan het welzijn van ons team.

Dit jaar markeert een periode van vernieuwing, waarbij we met trots aankondigen dat we onze webshop aan het transformeren zijn. We breiden ons productaanbod uit, geven de webshop een frisse uitstraling en gaan verder onder een nieuwe naam. Binnenkort houden we u op de hoogte van deze spannende ontwikkelingen. Daarnaast zal ons volledige team binnenkort schitteren in nieuwe werkkleding, voorzien van ons nieuwe logo.

We willen u ook op de hoogte stellen van enkele tariefwijzigingen die we hebben doorgevoerd om te voldoen aan de geldende wetgeving tegen geslachtsdiscriminatie. Na grondig advies van de branchevereniging en gedetailleerde prijsberekeningen, hebben we een uniform tarief ingesteld voor zowel dames als heren. Deze aanpassingen zijn noodzakelijk om gelijkheid en non-discriminatie in onze dienstverlening te waarborgen. We begrijpen dat dit voor heren wellicht als een prijsverhoging kan worden ervaren, maar hopen op uw begrip voor deze noodzakelijke aanpassingen.

Tot slot herinneren we u graag aan ons loyaliteitsprogramma via Piggy. Als vaste klant kunt u eenvoudig punten sparen voor kortingen en gratis behandelingen. Voor meer informatie hierover kunt u tijdens uw behandeling onze medewerkers aanspreken.

Hartelijk dank voor het afgelopen jaar en we kijken ernaar uit om samen met u nog meer mooie momenten te creëren in het komende jaar.

Met warme groeten, Team Barbershop