Ad gaat met pensioen!

Barbershop Barbershop

‘44 jaar het uiterste gegeven, alleen het beste was goed genoeg. Als je terug kijkt, lijkt het maar heel even, maar nu komt er een eind aan dat gezwoeg. Samen met Christine en heel veel talentvolle medewerkers een begrip opgebouwd, Kwaliteit en service, is waar Lisette met haar Barbershop de aandacht op houdt. Ik dank u voor de fijne band al die jaren, Tijdens mijn werk aan uw haren!’ Ad

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan… De tijd van Ad zijn pensioen is nu gekomen!

De Barbershop zal altijd blijven bestaan maar met een groot gemis zullen wij dit voort gaan zetten zonder Ad. Na bijna 40 jaar succesvol en trotse eigenaar te zijn geweest, droeg Ad het stokje over aan Lisette om als onze collega verder te gaan. Maar nu na ruim 44 jaar het begrip ‘’Kapper Maas in Zevenbergen’’ te zijn geweest, is het dan echt zover…

22 december dit jaar zal de laatste dag aanbreken dat Ad zijn kwaliteiten met ons in de salon zal delen. Ondanks het gemis zullen wij met ons team zijn jarenlange ervaring en kwaliteit voortzetten bij ons in de salon.

Ad gaat genieten van de tijd die nu is gekomen. Hij gaat genieten van zijn welverdiende pensioen!